Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Ερωτήσεις

Ερ.: Τι είναι το personal training; 

Απ.: Το personal training είναι μια εξατομικευμένη προσέγγιση στην εκγύμναση, όπου ένας επαγγελματίας προπονητής σχεδιάζει και επιβλέπει ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους σας.

Ερ.: Ποια είναι τα ωράρια λειτουργίας σας; 

Απ.: Το γυμναστήριό μας είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:30π.μ. έως 11 μ.μ., και το Σάββατο από 9 π.μ. έως 8 μ.μ. Τις Κυριακές είμαστε κλειστά. Τα μαθήματα personal training όμως γίνονται κυρίως απόγευμα 5 μ.μ-10μ.μ

Ερ.: Χρειάζεται να έχω προηγούμενη εμπειρία στη γυμναστική για να ξεκινήσω personal training; 

Απ.: Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία. Οι προπονητές μας προσαρμόζουν το πρόγραμμα εκγύμνασης στις ατομικές σας ανάγκες και επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ερ.: Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από το personal training; 

Απ.: Το personal training είναι κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία τους, να χάσουν βάρος, να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα ή να αποκατασταθούν από τραυματισμούς.


Υπηρεσίες

Ερ.: Ποιες υπηρεσίες προσφέρετε; 

Απ.: Προσφέρουμε προσωπική εκγύμναση (personal training), online coaching, διατροφικές συμβουλές και προγράμματα αποκατάστασης από τραυματισμούς. Με extra συνδρομή προσφέρουμε αίθουσα οργάνων για προσωπική χρήση και ομαδικά μαθήματα (Zumba, Spinning, Aerobic, TRX, Yoga) τις ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου.

Ερ.: Πώς λειτουργεί το online coaching; 

Απ.: Με το online coaching, λαμβάνετε εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής και διατροφής, καθώς και καθοδήγηση μέσω βίντεο, email και μηνυμάτων. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Ερ.: Τι περιλαμβάνει μια τυπική συνεδρία personal training; 

Απ.: Μια τυπική συνεδρία personal training περιλαμβάνει προθέρμανση, βασική προπόνηση με ασκήσεις αντοχής, ενδυνάμωσης ή καρδιοαναπνευστικής άσκησης και χαλάρωση. Κάθε συνεδρία προσαρμόζεται στους στόχους και τις ανάγκες του πελάτη.

Ερ.: Προσφέρετε υπηρεσίες αποκατάστασης από τραυματισμούς; 

Απ.: Ναι, οι προπονητές μας είναι εκπαιδευμένοι στην αποκατάσταση από τραυματισμούς και μπορούν να δημιουργήσουν προγράμματα που βοηθούν στην ασφαλή και αποτελεσματική ανάρρωση.


Προγράμματα και Τιμές

Ερ.: Ποιες είναι οι τιμές για τα προγράμματα personal training; 

Απ.: Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη διάρκεια και τη συχνότητα των συνεδριών. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα υπηρεσίες ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερ.: Προσφέρετε δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα; 

Απ.: Ναι, προσφέρουμε μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία για νέους πελάτες ώστε να γνωρίσουν τις υπηρεσίες μας και να δουν αν τους ταιριάζει η προσέγγισή μας.

Ερ.: Ποιο είναι το κόστος μιας συνδρομής στο γυμναστήριο; 

Απ.: Το κόστος μιας συνδρομής εξαρτάται από τη διάρκεια. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερ.: Υπάρχουν ειδικές προσφορές για νέους πελάτες; 

Απ.: Ναι, προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις και πακέτα για νέους πελάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές.


Πρακτικά Θέματα

Ερ.: Πρέπει να φέρω τον δικό μου εξοπλισμό; 

Απ.: Όχι, παρέχουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό στο γυμναστήριο μας. Ωστόσο, μπορείτε να φέρετε το δικό σας αν προτιμάτε.Το μόνο που χρειάζεστε είναι πετσέτα και νερό.

Ερ.: Μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα ή την ώρα της συνεδρίας μου; 

Απ.: Ναι, μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα ή την ώρα της συνεδρίας σας με έγκαιρη ειδοποίηση, τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνεδρία.

Ερ.: Πόσο συχνά πρέπει να γυμνάζομαι για να δω αποτελέσματα; 

Απ.: Η συχνότητα των προπονήσεων εξαρτάται από τους στόχους σας και το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Συνήθως, συνιστούμε τουλάχιστον 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ερ.: Τι πρέπει να φορέσω στις προπονήσεις; 

Απ.: Συνιστούμε άνετα ρούχα γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια που προσφέρουν καλή στήριξη. Μπορείτε επίσης να φέρετε μια πετσέτα και ένα μπουκάλι νερό.


Διατροφή και Διαιτολογία

Ερ.: Προσφέρετε διατροφικές συμβουλές; 

Απ.: Ναι, παρέχουμε διατροφικές συμβουλές και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για να υποστηρίξουμε τους στόχους σας στην εκγύμναση και την υγεία.

Ερ.: Τι περιλαμβάνει ένα αθλητικό διαιτολόγιο; 

Απ.: Ένα αθλητικό διαιτολόγιο περιλαμβάνει προτάσεις για ισορροπημένη διατροφή που ενισχύει την απόδοση, την αντοχή και την ανάρρωση. Προσαρμόζεται ανάλογα με τους στόχους σας, όπως απώλεια λίπους, μυϊκή ανάπτυξη ή αποκατάσταση από τραυματισμούς.

Ερ.: Πώς μπορώ να κλείσω μια συνεδρία διατροφικών συμβουλών; 

Απ.: Οι διατροφικές συμβουλές παρέχονται δωρεάν μαζί με τα μαθήματα Personal Training όπου θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής που ταιριάζει στους στόχους σας.


Κρατήσεις και Πληρωμές

Ερ.: Πώς μπορώ να κλείσω μια συνεδρία personal training; 

Απ.: Μπορείτε να κλείσετε συνεδρία, τηλεφωνικά ή στέλνοντας email. 

Ερ.: Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε; 

Απ.: Δεχόμαστε πληρωμές με μετρητά, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες. Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται εφάπαξ ή σε δόσεις, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Ερ.: Πρέπει να πληρώσω προκαταβολικά για τις συνεδρίες; 

Απ.: Ναι, οι συνεδρίες πρέπει να προπληρώνονται για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας. Προσφέρουμε διάφορες επιλογές πληρωμής για την ευκολία σας.


Υγεία και Ασφάλεια

Ερ.: Τι μέτρα ασφαλείας λαμβάνετε λόγω COVID-19; 

Απ.: Ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα καθαριότητας και υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της τακτικής απολύμανσης του εξοπλισμού και της τήρησης αποστάσεων. Παρακαλούμε να φέρετε τη δική σας πετσέτα και μπουκάλι νερό για πρόσθετη ασφάλεια.

Ερ.: Χρειάζεται να προσκομίσω ιατρική βεβαίωση για να ξεκινήσω προπονήσεις; 

Απ.: Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή ανησυχία, συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και να μας προσκομίσετε ιατρική βεβαίωση πριν ξεκινήσετε τις προπονήσεις.Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας